آموزش زبان با داستان انگلیسی

پروژه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات گیاه دارویی گشنیز

موضوع این پایان نامه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات کمی و کیفی دو توده بومی گیاه دارویی گشنیز و مسائل مختلف حول این مبحث میباشد.

جزئیات بیشتر این محصول:

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد
عنوان کامل: تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات کمی و کیفی دو توده بومی گیاه دارویی گشنیز
دسته: کشاورزی - گروه زراعت
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: ١٢٨

________________________________________________________
بخشی از مقدمه:
مصرف نهاده های شیمیایی در اراضی کشاورزی باعث ایجاد آلودگیهای زیست محیطی شده که از جمله مهمترین آنها آلودگی آب و خاک می باشد که در نتیجه آن سلامت انسان نیز در معرض خطر قرار می گیرد. به همین منظور طرحی جهت بررسیاثر ورمی کمپوست، کود شیمیایی نیتروژن و تلفیق آن دو بر خصوصیات کمی و کیفی در دو توده اصفهانی و همدانی گیاه دارویی گشنیز در سال ١٣٨٩ در مزرعهتحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود اجرا گردید. طرح آزمایشی مورد استفاده فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی با ٣ تکرار بود. فاکتور کودی شامل ١٠٠% اوره، (ورمی کمپوست ٣/٣٣% و ۶/۶۶% اوره)،(ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ٣/٣٣% اوره)، ١٠٠% ورمی کمپوست  و تیمار شاهد(بدون کود) همچنین  فاکتور دوم شامل ٢ توده زراعی اصفهانی و همدانی بودند. طبق نتایج بدست آمده اثر متقابل تیمار کودی و توده زراعی در صفات عملکرد میوه، عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت، درصد اسانس و عملکرد اسانس معنی دار شد و طبق نتایج مقایسه میانگینبیشترین افزایش مربوط به سطح کودی (ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ٣/٣٣% اوره) در توده اصفهانی و کمترین مقدار مربوط به شاهد (بدون کود) بود. تمامی صفات از جمله عملکرد و اجزا عملکرد تحت تاثیر تیمار کودی معنی دار شدند. که بیشترین افزایش معنی دار مربوط به سطح کودی (ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ٣/٣٣% اوره) وکمترین آن مربوط به شاهد (بدون کود) بود. تاثیر دو توده زراعی تنها بر درصد اسانس معنی دار شد که توده همدانی بیشترین درصد اسانس را تولید کرد. صفات کیفی نیز واکنش های متفاوتی به دو توده زراعی، تیمار کودی و اثر متقابل آن دو نشان دادند. اثر متقابل توده و تیمار کودی در لینالول، مهمترین ترکیب تشکیل دهنده اسانس معنی دار شد. با توجه به نتایج، ورمی کمپوست می تواند جایگزین بخش عمده ای از کود اوره در زراعت گیاه دارویی گشنیز شده و گامی در جهت کشاورزی پایدار و حفظ محیط زیست برداشته شود.

فصل اول
1-1- مقدمه
فصل دوم کلیات و مرور منابع
2-1- گشنیز
2-1-1- تاریخچه ومنشا
2-1-2-  رده بندی
2-1-3-  گیاهشناسی
2-1-4-  موارد مصرف و خواص دارویی و درمانی
2-1-5-  ترکیبات شیمیایی موجود در گیاه
2-1-6-  زراعت گشنیز
2-1-6-1- کاشت
2-1-6-2-نیاز های اکولوژیکی
2-1-6-3-مراقبت و نگهداری (داشت)
2-1-6-4-برداشت
2-2- نیتروژن
2-2-1- اهمیت و نقش نیتروژن   
2-2-2- چرخش نیتروژن در گیاه
2-2-3-نیتروژن آلی خاک
2-2-4-معدنی شدن نیتروژن آلی خاک
2-2-4-1- آمینیزاسیون
2-2-4-2- آمونیاک سازی
2-2-4-3- نیترات سازی
2-2-5- آلی شدن نیتروژن
2-2-6-فرمهای قابل استفاده نیتروژن
2-2-7-منابع تامین نیتروژن مورد نیاز گیاه
2-2-7-1-منابع طبیعی و آلی نیتروژن
2-2-7-2-کودهای شیمیایی نیتروژنه
2-2-7-2-1-کود اوره
2-2-8- علل کاهش مصرف کود های نیتروژنه
2-2-8-1-شستشوی نیتروژن توسط آب
2-2-8-2-پدیده دنیتریفیکاسیون
2-2-8-3-تصعید
2-2-9- مضرات و زیان های مصرف کودهای شیمیایی نیتروژنه
2-3- استفاده از کود های زیستی گامی به سوی کشاورزی پایدار
2-4- ورمی کمپوست 
2-4-1- عوامل موثر در فرآیند تولید ورمی کمپوست
2-4-1-1- بستر مناسب
2-4-1-2- منبع غذایی
2-4-1-3- رطوبت
2-4-1-4- تهویه
2-4-1-5- کنترل درجه حرارت
2-4-1-6- سایر پارامترهای تاثیر گذار در تولید ورمی کمپوست
2-4-2- خصوصیات و ویژگی های ورمی کمپوست 
2-4-2-1-تاثیر بر جذب و فراهمی عناصر غذایی 
2-4-2-2-بهبود خواص فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک 
2-4-3-تاثیر ورمی کمپوست بر افزایش عملکرد و اجزای عملکرد
2-4-4-تاثیر ورمی کمپوست در تلفیق با کود های شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه
2-4-5- برتری کاربرد ورمی کمپوست به کاربرد کمپوست و کود دامی
فصل سوم: مواد و روش ها
3-1- زمان و مکان آزمایش
3-2- مشخصات آب و هوا و نوع خاک محل مورد آزمایش
3-3-روش کار در مزرعه
3-3-1- تهیه زمین
3-3-2-طرح آزمایش در مزرعه
3-4-4- عملیات زراعی
3-4-4-1-آماده سازی زمین
3-4-4-2- کاشت
3-4-4-3- داشت
3-4-4-4-برداشت
3-5- صفات اندازه گیری شده در مزرعه و روش اندازه گیری
3-6- استخراج اسانس 
3-7- تجزیه و اندازه گیری ترکیبات موجود در اسانس
3-8- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات

فصل چهارم: نتایج و بحث
4-1- ارتفاع ساقه
4 -2-تعداد چترک در چتر اصلی 
4-3-تعداد دانه در چتر اصلی
4-4- وزن هزار دانه
4-5- وزن خشک بوته
4-6- عملکرد میوه
4-7- عملکرد بیولوژیک
4-8- شاخص برداشت
4-9- درصد اسانس در میوه گشنیز
4-10- عملکرد اسانس
4-11- لینالول
4-11-1- درصد محتوای لینالول
4-11-2- عملکرد لینالول
4-12- آلفا-پینن
4-13- گاما ترپینن
4-14- ژرانیل استات
4-15- نتیجه گیری
پیشنهادات
پیوست ها
منابع

این پایان نامه به همراه فهرست جداول می باشد

 

قيمت فايل ورد پروژه : 15000 تومان

دانلود فایل ورد بلافاصله بعد از پرداخت هزینه

لینک کوتاه پست
مطالب مرتبط با پست جاری

پایان نامه ارائه یک روش تولید خودکار داده های ورودی برای تست جهش


پایان نامه ترکیب وب سرویس‌ها مبتنی بر معیار‌های کیفیت سرویس‌ با استفاده از رویکرد فرا مکاشفه‌ای


پایان نامه طراحی وضعیتی امن برای بکار گیری اینترنت اشیا در صنعت نفت و گاز


پایان نامه تحلیل آشکارپذیری روش MOD4 نهان ­نگاری اطلاعات در تصاویر JPEG


پایان نامه حل مسئله زمانبندی سیستم باز با الگوریتم ژنتیک چند جمعیتی با در نظر گرفتن نگهداری ماشین


ارائه نحوه بکارگیری تجهیزات ITS برای بهینه سازی منابع و امکانات در مدیریت بار و حمل ونقل جاده ای


پایان نامه ارائه راهکاری برای چالش های موجود در سیستم عامل های ابری


پیش پردازش داده های نا متوازن با استفاده از ماشین بردار پشتیبان


ارائه مدلی امن برای سیستم­های مدیریت فرآیند کسب­ و­کار در محیط­ های سرویس­ گرا


ارائه یک چارچوب استراتژیک برای نظام مبادلات پیمانکاری فرعیspx در سازمان های بزرگ مقیاس سرویس گرا


ارائه یک روش جدید برای مکان­یابی و همزمان­سازی توامان در شبکه­ های حسگر بی­سیم زیر آب


پایان نامه کلاسه‌بندی رادارهای کشف شده توسط سیستم‌های جنگ الکترونیک


پایان نامه ارائه مدلی با استفاده از منطق فازی برای ارزیابی آمادگی سازمان جهت پیاده سازی معماری سرو


پایان نامه ارائه مدلی برای سیستم­های توصیه گر در شبکه های مبتنی بر اعتماد


پایان نامه طراحی و پیاده‌سازی یک زبان خاص دامنه برای آزمون نرم‌افزار


دانلود پایان نامه بررسی سوئیچ های اترنت


دانلود پایان نامه ارشد مهندسی برق: افزاره های میکروفلویدیک


پایان نامه سیستم مدیریت هوشمند انرژی ساختمان


پایان نامه جبران سازی اثر تزویج متقابل المان ها


پایان نامه تایید هویت با استفاده از تصاویر عنبیه


پایان نامه پس پردازش با استفاده از پراکندگی مجازی برای ارتقای لبه


پایان نامه بررسی روش های طراحی اتوپایلوت اجسام پرنده


پایان نامه بررسی تئوری فیلترهای تطبیقی غیرخطی


پایان نامه انتخاب ساختار کنترل برای برج های تقطیر


پایان نامه اصول بنیادی و کاربردهای ساختارهای متامتریال


  • نکات مهم
    1- لطفا نظر خود را با زبان فارسی بیان کنید
    2- رایتم نظرات اسپم و تبلیغی شما را تایید نمی کند
    3- لطفا نظرات شما بدون ابهام و واضح باشد
  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی