close
تبلیغات در اینترنت
پروژه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات گیاه دارویی گشنیز
مرورگرهای پیشنهادی :
موضوعات
  • پایان نامه و مقاله فنی مهندسی
  • مهندسی برق ، الکترونیک ، مخابرات
  • مهندسی فناوری اطلاعات
  • مهندسی کامپیوتر
  • مهندسی مکانیک
  • مهندسی عمران
  • مهندسی معماری
  • مهندسی ساخت و تولید
  • مهندسی منابع طبیعی
  • مهندسی کشاورزی
  • مهندسی شیلات
  • مهندسی صنایع
  • مهندسی مواد
  • مهندسی نقشه برداری
  • مهندسی تاسیسات
  • مهندسی شیمی
  • مهندسی متالوژی
  • مهندسی نساجی
  • مهندسی معدن
  • مهندسی نفت
  • محیط زیست
  • جوشکاری
  • پایان نامه و مقاله علوم انسانی
  • حقوق
  • اقتصاد
  • مدیریت
  • جغرافیا
  • جهانگردی
  • حسابداری
  • تربیت بدنی
  • ادبیات فارسی
  • علوم سیاسی
  • علوم اجتماعی
  • مدیریت صنعتی
  • مدیریت روابط عمومی
  • احکام و معارف اسلامی
  • روانشناسی و علوم تربیتی
  • گرافیک
  • هنر
  • بیمه
  • تاریخ
  • موسیقی
  • صنایع دستی
  • پایان نامه و مقاله پزشکی
  • علوم آزمایشگاهی
  • بهداشت عمومی
  • طب هسته ای
  • چشم پزشکی
  • جنین شناسی
  • روان پزشکی
  • دندانپزشکی
  • پیراپزشکی
  • دامپزشکی
  • طب سنتی
  • داروسازی
  • پرستاری
  • پزشکی
  • مامایی
  • آناتومی
  • ژنتیک
  • پایان نامه و مقاله علوم پایه
  • زیست شناسی
  • زمین شناسی
  • دندانپزشکی
  • دامپزشکی
  • پزشکی
  • فیزیک
  • پاورپوینت و اسلاید فنی مهندسی
  • پاورپوینت معماری
  • پاورپوینت کامپیوتر و IT
  • نمونه سوالات استخدامی
  • نمونه سوالات استخدامی بانک
  • نمونه سوالات استخدامی آموزش و پرورش
  • نمونه سوالات استخدامی شهرداری
  • نمونه سوالات استخدامی تامین اجتماعی
  • نمونه سوالات استخدامی دستگاه اجرایی
  • نمونه سوالات استخدامی فنی و حرفه ای
  • نمونه سوالات استخدامی وزارت خانه ها
  • نمونه سوالات استخدامی نظامی
  • سایر نمونه سوالات استخدامی
  • جزوات دانشگاهی
  • جزوات دروس مشترک دانشگاهی
  • جزوات مهندسی برق
  • جزوات مهندسی مکانیک
  • جزوات مهندسی عمران
  • جزوات رشته حسابداری
  • جزوات مهندسی فیزیک
  • جزوات مهندسی معماری
  • جزوات مهندسی ریاضی
  • جزوات مهندسی صنایع
  • جزوات مهندسی شیمی
  • جزوات مهندسی کامپیوتر و IT
  • جزوات رشته زمین شناسی
  • جزوات رشته روانشناسی
  • جزوات مهندسی مخابرات
  • جزوات رشته مدیریت
  • جزوات تربیت بدنی
  • جزوات حقوق
  • گزارش کارآموزی فنی مهندسی
  • مهندسی کامپیوتر (سخت افزار - نرم افزار)
  • مهندسی مکانیک
  • مهندسی برق
  • مهندسی شیمی
  • مهندسی فناوری اطلاعات
  • صنایع غذایی
  • حسابداری
  • مدیریت
  • مطالب پربازدید
    مطالب تصادفی
    مطالب پیشین
  • بررسی مشکلات زندانيان زن پس از آزادی از زندان (شنبه 25 فروردین 1397)
  • بررسی مردم شناسی طرح ها و نقوش لباس ها و بافته های ساسانی (شنبه 25 فروردین 1397)
  • بررسی فراوانی افسردگی در بيماران مبتلا به ديس پپسی مراجعه كننده به درمانگاه گوارش (شنبه 25 فروردین 1397)
  • بررسی عوامل مؤثر بر ميزان رضايت شغلی مديران واحد های آموزشی (شنبه 25 فروردین 1397)
  • بررسی عوامل موثر بر اختلالات يادگيری دانش آموزان (شنبه 25 فروردین 1397)
  • بررسی عوامل پرخاشگری و مشكلات دانش آموزان پرخاشگر و ارائه راه حلهای مناسب براي بهبود رفتار آنان (شنبه 25 فروردین 1397)
  • بررسی عوامل بر يادگيری دروس بخوانيم و بنويسيم پايه اول و دوم ابتدايی (شنبه 25 فروردین 1397)
  • عوامل ايجاد انگيزه معلمان و مديران مقاطع مختلف تحصيلی جهت استفاده از راه كارهاي نوين آموزش (شنبه 25 فروردین 1397)
  • بررسی عوامل اجتماعی مؤثر بر افت تحصيلی دانش‌آموزان دختر و پسر مقطع متوسطه (شنبه 25 فروردین 1397)
  • بررسی علل و انگيزه های گرايش جوانان به رشته های فنی و حرفه ای (شنبه 25 فروردین 1397)
  • بررسی علل رقابت‌های مثبت و منفی و تأثير آن بر امنيت ملی كشور ايران (شنبه 25 فروردین 1397)
  • بررسی علل اجتماعی و تربيتی دروغگويی در كودكان دبستانی و راه های درمان آن (شنبه 25 فروردین 1397)
  • بررسي شناخت غلط های املايی رايج در بين دانش آموزان (شنبه 25 فروردین 1397)
  • بررسی سنجش رابطه بین رفتار شهروندی سازمانی و ابعاد مختلف تعهد سازمانی کارکنان سازمان آموزش و پرورش (شنبه 25 فروردین 1397)
  • بررسی رضايت مندی دانشجويان دانشگاه از امكانات علمی، عملی و منابع انسانی (شنبه 25 فروردین 1397)

  • موضوع این پایان نامه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات کمی و کیفی دو توده بومی گیاه دارویی گشنیز و مسائل مختلف حول این مبحث میباشد.

    جزئیات بیشتر این محصول:

    پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد
    عنوان کامل: تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات کمی و کیفی دو توده بومی گیاه دارویی گشنیز
    دسته: کشاورزی - گروه زراعت
    فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
    تعداد صفحات: ١٢٨

    ________________________________________________________
    بخشی از مقدمه:
    مصرف نهاده های شیمیایی در اراضی کشاورزی باعث ایجاد آلودگیهای زیست محیطی شده که از جمله مهمترین آنها آلودگی آب و خاک می باشد که در نتیجه آن سلامت انسان نیز در معرض خطر قرار می گیرد. به همین منظور طرحی جهت بررسیاثر ورمی کمپوست، کود شیمیایی نیتروژن و تلفیق آن دو بر خصوصیات کمی و کیفی در دو توده اصفهانی و همدانی گیاه دارویی گشنیز در سال ١٣٨٩ در مزرعهتحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود اجرا گردید. طرح آزمایشی مورد استفاده فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی با ٣ تکرار بود. فاکتور کودی شامل ١٠٠% اوره، (ورمی کمپوست ٣/٣٣% و ۶/۶۶% اوره)،(ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ٣/٣٣% اوره)، ١٠٠% ورمی کمپوست  و تیمار شاهد(بدون کود) همچنین  فاکتور دوم شامل ٢ توده زراعی اصفهانی و همدانی بودند. طبق نتایج بدست آمده اثر متقابل تیمار کودی و توده زراعی در صفات عملکرد میوه، عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت، درصد اسانس و عملکرد اسانس معنی دار شد و طبق نتایج مقایسه میانگینبیشترین افزایش مربوط به سطح کودی (ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ٣/٣٣% اوره) در توده اصفهانی و کمترین مقدار مربوط به شاهد (بدون کود) بود. تمامی صفات از جمله عملکرد و اجزا عملکرد تحت تاثیر تیمار کودی معنی دار شدند. که بیشترین افزایش معنی دار مربوط به سطح کودی (ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ٣/٣٣% اوره) وکمترین آن مربوط به شاهد (بدون کود) بود. تاثیر دو توده زراعی تنها بر درصد اسانس معنی دار شد که توده همدانی بیشترین درصد اسانس را تولید کرد. صفات کیفی نیز واکنش های متفاوتی به دو توده زراعی، تیمار کودی و اثر متقابل آن دو نشان دادند. اثر متقابل توده و تیمار کودی در لینالول، مهمترین ترکیب تشکیل دهنده اسانس معنی دار شد. با توجه به نتایج، ورمی کمپوست می تواند جایگزین بخش عمده ای از کود اوره در زراعت گیاه دارویی گشنیز شده و گامی در جهت کشاورزی پایدار و حفظ محیط زیست برداشته شود.

    فصل اول
    1-1- مقدمه
    فصل دوم کلیات و مرور منابع
    2-1- گشنیز
    2-1-1- تاریخچه ومنشا
    2-1-2-  رده بندی
    2-1-3-  گیاهشناسی
    2-1-4-  موارد مصرف و خواص دارویی و درمانی
    2-1-5-  ترکیبات شیمیایی موجود در گیاه
    2-1-6-  زراعت گشنیز
    2-1-6-1- کاشت
    2-1-6-2-نیاز های اکولوژیکی
    2-1-6-3-مراقبت و نگهداری (داشت)
    2-1-6-4-برداشت
    2-2- نیتروژن
    2-2-1- اهمیت و نقش نیتروژن   
    2-2-2- چرخش نیتروژن در گیاه
    2-2-3-نیتروژن آلی خاک
    2-2-4-معدنی شدن نیتروژن آلی خاک
    2-2-4-1- آمینیزاسیون
    2-2-4-2- آمونیاک سازی
    2-2-4-3- نیترات سازی
    2-2-5- آلی شدن نیتروژن
    2-2-6-فرمهای قابل استفاده نیتروژن
    2-2-7-منابع تامین نیتروژن مورد نیاز گیاه
    2-2-7-1-منابع طبیعی و آلی نیتروژن
    2-2-7-2-کودهای شیمیایی نیتروژنه
    2-2-7-2-1-کود اوره
    2-2-8- علل کاهش مصرف کود های نیتروژنه
    2-2-8-1-شستشوی نیتروژن توسط آب
    2-2-8-2-پدیده دنیتریفیکاسیون
    2-2-8-3-تصعید
    2-2-9- مضرات و زیان های مصرف کودهای شیمیایی نیتروژنه
    2-3- استفاده از کود های زیستی گامی به سوی کشاورزی پایدار
    2-4- ورمی کمپوست 
    2-4-1- عوامل موثر در فرآیند تولید ورمی کمپوست
    2-4-1-1- بستر مناسب
    2-4-1-2- منبع غذایی
    2-4-1-3- رطوبت
    2-4-1-4- تهویه
    2-4-1-5- کنترل درجه حرارت
    2-4-1-6- سایر پارامترهای تاثیر گذار در تولید ورمی کمپوست
    2-4-2- خصوصیات و ویژگی های ورمی کمپوست 
    2-4-2-1-تاثیر بر جذب و فراهمی عناصر غذایی 
    2-4-2-2-بهبود خواص فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک 
    2-4-3-تاثیر ورمی کمپوست بر افزایش عملکرد و اجزای عملکرد
    2-4-4-تاثیر ورمی کمپوست در تلفیق با کود های شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه
    2-4-5- برتری کاربرد ورمی کمپوست به کاربرد کمپوست و کود دامی
    فصل سوم: مواد و روش ها
    3-1- زمان و مکان آزمایش
    3-2- مشخصات آب و هوا و نوع خاک محل مورد آزمایش
    3-3-روش کار در مزرعه
    3-3-1- تهیه زمین
    3-3-2-طرح آزمایش در مزرعه
    3-4-4- عملیات زراعی
    3-4-4-1-آماده سازی زمین
    3-4-4-2- کاشت
    3-4-4-3- داشت
    3-4-4-4-برداشت
    3-5- صفات اندازه گیری شده در مزرعه و روش اندازه گیری
    3-6- استخراج اسانس 
    3-7- تجزیه و اندازه گیری ترکیبات موجود در اسانس
    3-8- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات

    فصل چهارم: نتایج و بحث
    4-1- ارتفاع ساقه
    4 -2-تعداد چترک در چتر اصلی 
    4-3-تعداد دانه در چتر اصلی
    4-4- وزن هزار دانه
    4-5- وزن خشک بوته
    4-6- عملکرد میوه
    4-7- عملکرد بیولوژیک
    4-8- شاخص برداشت
    4-9- درصد اسانس در میوه گشنیز
    4-10- عملکرد اسانس
    4-11- لینالول
    4-11-1- درصد محتوای لینالول
    4-11-2- عملکرد لینالول
    4-12- آلفا-پینن
    4-13- گاما ترپینن
    4-14- ژرانیل استات
    4-15- نتیجه گیری
    پیشنهادات
    پیوست ها
    منابع

    این پایان نامه به همراه فهرست جداول می باشد

     

    قيمت فايل ورد پروژه : 15000 تومان

    دانلود فایل ورد بلافاصله بعد از پرداخت هزینه

    کسب درآمد با فروش فایل های سایت ما

    درباره : پایان نامه و مقاله فنی مهندسی ,مهندسی کشاورزی ,
    برچسب ها :پروژه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات گیاه دارویی گشنیز ,تاثیر کمپوست و کود اوره گشنیز ,بررسی تاثیر ورمی کمپوست روی گیاه دارویی گشنیز ,گشنیز ,مهندسی کشاورزی ,دانلود پایان نامه ,ورمی کمپوست ,اوره ,اسانس ,عملکردو اجزا عملکرد ,گیاه دارویی ,دانلودستان فارسی ,آمونیاک سازی ,کود ,گیاه گشنیز ,لینالول ,نیترات سازی ,نیتروژن ورمی کمپوست ,
    بازدید : 222 تاریخ : نویسنده : بهرام محمدپور | نظرات ()
    مطالب مرتبط
  • بررسی و شناخت عوامل موثر بر میزان اثربخشی استفاده از سیستم آموزش مجازی در دانشگاه آزاد
  • فناوری اطلاعات در برنامه های آموزشی و بررسی روش های مؤثر کاربرد رايانه در ايجاد و رشد خلاقيت
  • بررسی چگونگی تاثير فناوری اطلاعات در فرآيند برنامه ريزی استراتژيک گروه صنعتی نيرو محرکه
  • پروژه طراحی و پیاده‌سازی یک شبکه مفروض
  • انواع روش های صید و نشانه گذاری در جانوران وحشی
  • طراحی سیستم های تهویه مطبوع با پروژه
  • محاسبه بارهای حرارتی و برودتی یک خوابگاه دانشجویی به صورت دستی و با استفاده از نرم افزار (carrier)
  • بررسی انواع مبدل های حرارتی و اساس کار آن ها
  • پایان نامه تاسیسات : انرژی های تجدیدپذیر
  • انرژی خورشیدی وکاربـرد آن درگرمایش و مقایسه این سیستم با سیستم حرارتی مرکزی برای یک ساختمان 90 متری
  • طراحی سردخانه 3000 تنی و کرایوجنیک
  • ترجمه مقاله انگلیسی: یک مطالعه تطبیقی از الگوریتم اجتماع زنبور مصنوعی
  • ارائه روشي براي ذخيره سازي امن داده ها در رايانش ابري
  • ترجمه مقاله انگلیسی: عوامل تأثیرگذار در انتخاب نرم افزار به عنوان یک سرویس مبتنی بر وب معنایی
  • ترجمه مقاله انگلیسی: پردازش موازی گراف های بزرگ
  • Opportunities and challenges for cage culture in the Caspian sea
  • ترجمه مقاله انگلیسی:ترکیب خدمات محاسبه‌ ابری: یک بررسی سیستماتیک سازمان یافته
  • ترجمه مقاله انگلیسی:مروری بر مسئله امنیت در اینترنت اشیا
  • ترجمه مقاله انگلیسی:مواد و روش ها برای افزایش عملکرد جستجو برای رمزگذاری پایگاه داده ها
  • قابلیت اطمینان میکروالکترونیکی-الگوریتم های موازی برای پیدا کردن نمونه های بزرگ
  • ترجمه مقاله انگلیسی : چارچوبی برای انتقال مجموعه داده های رابطه ای به NoSQL
  • ترجمه مقاله انگلیسی:پروتکل قفل گذاری بر مبنای XPath، با همزمانی بالا برای پایگاه داده های XML
  • ترجمه مقاله انگلیسی : پایگاه داده های رابطه ای در برابر NoSQL
  • ترجمه مقاله انگلیسی : استراتژی هوشمند زمان‌بندی وظیفه برای تعادل بار در محاسبات ابری
  • ترجمه مقاله انگلیسی : ارزیابی کاربرد پذیری تکنولوژی های وب معنایی
  • ارسال نظر برای این مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی
    آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 4267
  • کل نظرات : 17
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 4
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 4,574
  • باردید دیروز : 8,824
  • گوگل امروز : 35
  • گوگل دیروز : 59
  • بازدید هفته : 40,954
  • بازدید ماه : 138,452
  • بازدید سال : 628,698
  • بازدید کلی : 6,482,424
  • نظرسنجی
    چه مطالبی در سایت قرار دهیم؟





    کدهای اختصاصی