close
دانلود فیلم
پروژه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات گیاه دارویی گشنیز

پروژه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات گیاه دارویی گشنیز

موضوع این پایان نامه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات کمی و کیفی دو توده بومی گیاه دارویی گشنیز و مسائل مختلف حول این مبحث میباشد.

جزئیات بیشتر این محصول:

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد
عنوان کامل: تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات کمی و کیفی دو توده بومی گیاه دارویی گشنیز
دسته: کشاورزی - گروه زراعت
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: ١٢٨

________________________________________________________
بخشی از مقدمه:
مصرف نهاده های شیمیایی در اراضی کشاورزی باعث ایجاد آلودگیهای زیست محیطی شده که از جمله مهمترین آنها آلودگی آب و خاک می باشد که در نتیجه آن سلامت انسان نیز در معرض خطر قرار می گیرد. به همین منظور طرحی جهت بررسیاثر ورمی کمپوست، کود شیمیایی نیتروژن و تلفیق آن دو بر خصوصیات کمی و کیفی در دو توده اصفهانی و همدانی گیاه دارویی گشنیز در سال ١٣٨٩ در مزرعهتحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود اجرا گردید. طرح آزمایشی مورد استفاده فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی با ٣ تکرار بود. فاکتور کودی شامل ١٠٠% اوره، (ورمی کمپوست ٣/٣٣% و ۶/۶۶% اوره)،(ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ٣/٣٣% اوره)، ١٠٠% ورمی کمپوست  و تیمار شاهد(بدون کود) همچنین  فاکتور دوم شامل ٢ توده زراعی اصفهانی و همدانی بودند. طبق نتایج بدست آمده اثر متقابل تیمار کودی و توده زراعی در صفات عملکرد میوه، عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت، درصد اسانس و عملکرد اسانس معنی دار شد و طبق نتایج مقایسه میانگینبیشترین افزایش مربوط به سطح کودی (ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ٣/٣٣% اوره) در توده اصفهانی و کمترین مقدار مربوط به شاهد (بدون کود) بود. تمامی صفات از جمله عملکرد و اجزا عملکرد تحت تاثیر تیمار کودی معنی دار شدند. که بیشترین افزایش معنی دار مربوط به سطح کودی (ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ٣/٣٣% اوره) وکمترین آن مربوط به شاهد (بدون کود) بود. تاثیر دو توده زراعی تنها بر درصد اسانس معنی دار شد که توده همدانی بیشترین درصد اسانس را تولید کرد. صفات کیفی نیز واکنش های متفاوتی به دو توده زراعی، تیمار کودی و اثر متقابل آن دو نشان دادند. اثر متقابل توده و تیمار کودی در لینالول، مهمترین ترکیب تشکیل دهنده اسانس معنی دار شد. با توجه به نتایج، ورمی کمپوست می تواند جایگزین بخش عمده ای از کود اوره در زراعت گیاه دارویی گشنیز شده و گامی در جهت کشاورزی پایدار و حفظ محیط زیست برداشته شود.

فصل اول
1-1- مقدمه
فصل دوم کلیات و مرور منابع
2-1- گشنیز
2-1-1- تاریخچه ومنشا
2-1-2-  رده بندی
2-1-3-  گیاهشناسی
2-1-4-  موارد مصرف و خواص دارویی و درمانی
2-1-5-  ترکیبات شیمیایی موجود در گیاه
2-1-6-  زراعت گشنیز
2-1-6-1- کاشت
2-1-6-2-نیاز های اکولوژیکی
2-1-6-3-مراقبت و نگهداری (داشت)
2-1-6-4-برداشت
2-2- نیتروژن
2-2-1- اهمیت و نقش نیتروژن   
2-2-2- چرخش نیتروژن در گیاه
2-2-3-نیتروژن آلی خاک
2-2-4-معدنی شدن نیتروژن آلی خاک
2-2-4-1- آمینیزاسیون
2-2-4-2- آمونیاک سازی
2-2-4-3- نیترات سازی
2-2-5- آلی شدن نیتروژن
2-2-6-فرمهای قابل استفاده نیتروژن
2-2-7-منابع تامین نیتروژن مورد نیاز گیاه
2-2-7-1-منابع طبیعی و آلی نیتروژن
2-2-7-2-کودهای شیمیایی نیتروژنه
2-2-7-2-1-کود اوره
2-2-8- علل کاهش مصرف کود های نیتروژنه
2-2-8-1-شستشوی نیتروژن توسط آب
2-2-8-2-پدیده دنیتریفیکاسیون
2-2-8-3-تصعید
2-2-9- مضرات و زیان های مصرف کودهای شیمیایی نیتروژنه
2-3- استفاده از کود های زیستی گامی به سوی کشاورزی پایدار
2-4- ورمی کمپوست 
2-4-1- عوامل موثر در فرآیند تولید ورمی کمپوست
2-4-1-1- بستر مناسب
2-4-1-2- منبع غذایی
2-4-1-3- رطوبت
2-4-1-4- تهویه
2-4-1-5- کنترل درجه حرارت
2-4-1-6- سایر پارامترهای تاثیر گذار در تولید ورمی کمپوست
2-4-2- خصوصیات و ویژگی های ورمی کمپوست 
2-4-2-1-تاثیر بر جذب و فراهمی عناصر غذایی 
2-4-2-2-بهبود خواص فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک 
2-4-3-تاثیر ورمی کمپوست بر افزایش عملکرد و اجزای عملکرد
2-4-4-تاثیر ورمی کمپوست در تلفیق با کود های شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه
2-4-5- برتری کاربرد ورمی کمپوست به کاربرد کمپوست و کود دامی
فصل سوم: مواد و روش ها
3-1- زمان و مکان آزمایش
3-2- مشخصات آب و هوا و نوع خاک محل مورد آزمایش
3-3-روش کار در مزرعه
3-3-1- تهیه زمین
3-3-2-طرح آزمایش در مزرعه
3-4-4- عملیات زراعی
3-4-4-1-آماده سازی زمین
3-4-4-2- کاشت
3-4-4-3- داشت
3-4-4-4-برداشت
3-5- صفات اندازه گیری شده در مزرعه و روش اندازه گیری
3-6- استخراج اسانس 
3-7- تجزیه و اندازه گیری ترکیبات موجود در اسانس
3-8- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات

فصل چهارم: نتایج و بحث
4-1- ارتفاع ساقه
4 -2-تعداد چترک در چتر اصلی 
4-3-تعداد دانه در چتر اصلی
4-4- وزن هزار دانه
4-5- وزن خشک بوته
4-6- عملکرد میوه
4-7- عملکرد بیولوژیک
4-8- شاخص برداشت
4-9- درصد اسانس در میوه گشنیز
4-10- عملکرد اسانس
4-11- لینالول
4-11-1- درصد محتوای لینالول
4-11-2- عملکرد لینالول
4-12- آلفا-پینن
4-13- گاما ترپینن
4-14- ژرانیل استات
4-15- نتیجه گیری
پیشنهادات
پیوست ها
منابع

این پایان نامه به همراه فهرست جداول می باشد

 

قيمت فايل ورد پروژه : 15000 تومان

دانلود فایل ورد بلافاصله بعد از پرداخت هزینه

لینک کوتاه پست
مطالب مرتبط با پست جاری

بررسی عملکرد و رفتار قاب های بتن آرمه با جداسازه ای لرزه‌ای


پایان نامه راهکاری برای کاهش پیچیدگی نرم افزار


پایان نامه ارزیابی پروتکل های مسیریابی شبکه های مش بی سیم در محیط های امن و ناامن


ارزیابی طرح عملیاتی سیستم تشخیص و محافظت از نفوذ هزینه کارا در شبکه های موردی متحرک


پایان نامه ارائه یک الگوی فنی جهت ایجاد مرکز داده سازمان ثبت اسناد و املاک کشور


پایان نامه ارائه مدلی جهت استقرار مدیریت پروژه امنیت اطلاعات (بر اساس استاندارد PMBOK)


پایان نامه مدل امنیتی پدافند غیرعامل جهت احراز هویت و رهگیری منابع سازمانی با استفاده از RFID


پایان نامه مهندسی نیازمندی ها در معماری سرویس گرا برای بانکداری خرد


پایان نامه ارائه رویکردی جهت نگاشت سرویس های ITIL بر مبنای نقاط عملکردی (KPI) به سیستم مدیریت امنیت اطل


پایان نامه ارائه رویکردی جهت شبیه سازی امنیت دستیابی در شبکه های سیار برمبنای پروتکل AAA


پایان نامه ارائه رویکردی جهت انطباق روش فرایند تولید محصولات نرم افزار مبتنی بر ISO/IEC12207


پایان نامه رویکردی جهت عملیاتی نمودن امنیت در تولید سیستم‌های نرم‌افزاری


پایان نامه رویکردی جهت شبیه سازی امنیت در شبکه ها


پایان نامه تکنیک های یکپارچگی و نقش معماری سرویس گرا در یکپارچه سازی سازمان


پایان نامه تأثیر AAA بر روی شبکه‌های NGN


پایان نامه پیشنهاد الگویی برای پایش متریک های فرآیند تولید نرم افزار


پایان نامه بهینه سازی زبان یکپارچه ساز بر روی شبکه اطلاعاتی ناهمگون


پایان نامه بررسی شبکه و شبکه های وایرلس


پایان نامه شناسایی و ارزیابی متریک های ریسک محصول نرم افزاری


پایان نامه ارائه الگویی جهت ارزیابی متریک های سند تشریح الزامات نرم افزار(SRS)


طراحی و شبیه سازی مدلی جهت احراز هویت، ردیابی و پیگیری منابع در مراکزداده با استفاده از فناوری RFID


پایان نامه شناسایی، تحلیل و رتبه بندی عوامل کلیدی موثردر استقرار “سیستم مدیریت امنیت اطلاعات”


پایان نامه کسب‌وکار هوشمند با حداقل تأخیر با استفاده از انبار داده‌ی کم تأخیر و داده‌کاوی جریانی


پایان نامه رادار تصویری + اسلاید


پایان نامه سیستم تحویل پروژه به استاد راهنما


  • نکات مهم
    1- لطفا نظر خود را با زبان فارسی بیان کنید
    2- رایتم نظرات اسپم و تبلیغی شما را تایید نمی کند
    3- لطفا نظرات شما بدون ابهام و واضح باشد
  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی
به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید